JANA'S PLACE VLAARDINGEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 593 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Jana's Place Vlaardingen. Meer weten? Ontdek meer

14 jan 2023 om 18:16 Super snelle en vriendelijke bezorging…het eten is fucking lekker!
14 jan 2023 om 10:53 Aardappels waren nuet gaar ben der ziek van geweest
16 dec 2022 om 19:53 Heerlijke roti!
15 dec 2022 om 19:04 Snel bezorgd en super vriendelijk!
11 dec 2022 om 19:56 Het is helaas al de 3e keer dat ik, na anderhalf uur, zelf moet bellen waar mijn eten blijft. Het eten zelf is erg lekker. Vooralsnog is de keuze voor een ander restaurant snel gemaakt als het zo lang duurt voordat het eten er is. Zonde!
11 dec 2022 om 18:52 Ik begrijp dat de bezorgt**den wat langer duren op zondag. Maar lever dan ook goed eten. Ik ben helemaal verbaasd want ik had het voor de kids besteld en ze vonden het eten koud en vies. Nasi hebben ze laten staan. Kip en Sate ging de prullenbak in.
9 dec 2022 om 19:15 Altijd heerlijk eten!
6 dec 2022 om 20:47 Eten kwam wel echt na lang het eten zelf was ok maar wel zielige bakje nasi zo klein kip was apart sate was wel lekker ik vond het wek zielig voor zo veel geld ben betere bakjes gewend dan zo een klein dun bakje jammer doe ik niet meer
4 dec 2022 om 20:20 Na anderhalf uur werd het eten bezorgd, zag er onverzorgd uit. Sojasaus had gelekt . Ipv bamie zat er nassie bij. Eten was koud.maar na het opgewarmd te hebben smaakte het goed.
2 dec 2022 om 19:43 Eten was lekker en nog heet.
1 dec 2022 om 16:15 Was weer lekker! Vriendelijke bezorger!
30 nov 2022 om 16:33 Eten was als vanouds prima, wel voortaan exacte tijd opgeven . Bijna 20 minuten later dan beloofd